Top menu

#35 Eva waarom vroeg je het niet?

Wat denk je als bovenstaande foto ziet? Ik schrok me rot.

Het meisje is Nikkie de Jager (23), beter bekend als Nikkie Tutorials. Ze is een grote YouTube-ster gespecialiseerd in beauty. Ik zag haar woensdag op televisie in het programma Jinek, waar ze was uitgenodigd omdat ze als Nederlandse YouTube Creator in de jaarlijkse YouTube Rewind-video zit, een eerbetoon aan de populairste en opvallendste filmpjes.

Wáááát wat wat is dat? Dat dacht ik toen ik bij Jinek Nikkie zag, idool op gebied van schoonheid voor tienermeiden maar ook voor Kim Kardashian die in Nikkie waarschijnlijk een bevestiging zit van haar eigen smaak (over smaak gesproken; zie maraboeveer)

Goed, Nikkie fascineerde waarschijnlijk alle kijkers met haar gecontourde hoofd, opgespoten lippen en merkwaardige wenkbrauwen. Aan tafel zat ook Olympisch windsurfer Dorian van Rijsselberghe (leuke gast by the way). Vorig jaar interviewde ik zijn vrouw, oprichter van een organic beauty label: Ilia Beauty. Ik riep tegen de televisie: “Dorian, zeg tegen Nikkie dat ze alleen nog maar organic make-up moet gebruiken.” Ik schreeuwde tegen Eva Jinek: “Eva, je houdt zelf van make-up, vraag Nikki wat alle kijkers willen weten: waarom waarom waarom wil je er zo uitzien?”

Ze hoorden me niet.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.