Top menu

#36 Maar wat zit er achter Nikkie’s masker?

Zestien regels schreef ik vorige week over de make-up van beauty-vlogger Nikkie die ik op televisie zag maar van wie ik het gezicht ook weer niet zag omdat het verborgen was achter een masker van make-up. Intrigerend.

Hierboven een foto van eenzelfde make-up, de dame is het Amerikaanse fenomeen Huda, sinds 2010 actief als beauty-influencer.

Ik kan dergelijke make-up niet plaatsen (zie: maraboeveer) Mooi, lelijk? Classy, plat. Is het gemeend, of is het ironie? Een van mijn collega’s draagt altijd onder de pupil van elk oog een zwarte stip op het ooglid. Dat valt op. Dus, geïnteresseerd als ik ben, vraag ik dan naar de reden. Die weet ik nu. Haar make-up vind ik mooi, heel eigen. Het past haar.

Nu is het best mogelijk dat Nikkie op haar vlogs uitlegt waarom ze een masker draagt. Maar ik, ik ken de reden niet, en ik hoor bij de miljoenen die haar niet volgen, en die met verbazing naar haar gecontourde gelaat kijken (over de wenkbrauwen zwijg ik maar even). Ik had dus gehoopt dat de presentatrice Eva Jinek íets had opgemerkt over Nikkie’s bijzondere verschijning.

Zestien regels is de gemiddelde lengte van de compacte column met een vette knipoog die ik dagelijks schrijf. In een paar regels signaleer ik dingen, en probeer ik iets te duiden. Is het dan zo gek dat ik hoopte dat Eva Jinek dat ook had gedaan?

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.