Top menu

Pharrell Williams maakt geil geurtje

Hij kan écht alles! Jaloersmakend getalenteerd is Pharrell Williams. Vorige maand presenteerde de ex-Nerd zanger (en nog veel meer) in Parijs zijn eerst parfum. Gisteren mocht ik dan eindelijk ruiken aan de geur die vanaf 1 september te koop is in de  Comme des Garçons POCKET shop in de Amsterdamse Prinsenstraat.

Girl – Girls and boys – opent prikkelend fris met neroli. Topnoten zijn lavendel en witte peper, in het hart zit iris, styrax en viooltjes, de basis is vetiver, patchoeli, sandelhout en cederhout. Kortom een overtuigende houtgeur. Best geil. Uren later is de doordringende hout nuance vervlogen, en is het een zweem van zoete neroli die rest.

De unisex geur is het resultaat van een samenwerking met Comme des Garçons. De “Happy” en “Get Lucky” zanger kwam op het idee nadat hij bij een omhelzing met Sarah Andelman (oprichter Colette) de geur Wonderwood rook.

De parfumlijn van CDG is net als de kleding, uitgesproken. Hoe kan het ook anders.“We maken geen commerciële geuren,’ vertelt Adrian Joffe van Comme des Garçons. “Pharrell wilde een prestige geur van de hoogste kwaliteit, vandaar dat hij met ons wilde werken.”

Fles, logo en de cartooneske verpakking zijn een ontwerp van House + Holme en de urban artist Kaws, ook bekend van zijn poppen met kruisoogjes. Echt goedkoop is de geur niet, zo rond de € 95 voor 100-ml, maar het sparen meer dan waard.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.