Top menu

Geluk is de Givenchy Gaiter boot

Vandaag is een geluksdag. In mijn mail – oké, spam  –  vis ik een bericht van United Nations/ World Bank Organization. Meneer Samson Adekunle wil $2.3 Miljoen Dollars storten op mijn rekening. Ik hoef alleen nog even mijn creditkaartgegevens door te bellen. “Zo mister Samson”,  denk ik, met minder neem ik ook genoegen, en draai een nummer in Nigeria. Flauw, niemand neemt op.

Ondertussen heeft zich een ander geluk aangediend. Cédric van Givenchy mailt over de Gaiter boot, die hoge laars met kap die er uitziet alsof er een broekspijp aan vast zit (ca. € 1500). (O ja, toen ik het ontwerp voor het eerst zag moest ik denken aan een stoel van Marcel Wanders, de VIP-stoel uit 2000 met stoelpoten als ‘flared’ broekspijpen. Leuk vond ik, en belde Wanders voor een stukje voor Dutch. Wanders, toen nog onbekend bij een breed publiek, vertelde iets over het ontwerp. Aardige gozer dacht ik. Laatst deelde ik kort de lift met hem in ‘zijn’ kantorencomplex in de Westerstraat. Om in het gebouw te komen moet je eerst iets ingewikkelds doen met de deurcode. Omdat de deur openstond sneakte ik naar binnen. In de lift was echter weer een code nodig. Daar stond Marcel, hoger dan een verdieping kwam ik niet, want hij vroeg of ik de liftcode eigenlijk wel had, ik had die k*tcode niet. Eruit! Sukkel dacht ik – had dan een simpeler deursysteem bedacht voor je met kitsch gestoffeerde kantorencomplex.)

Maar goed. Ik achter de zwarte Givenchy wedge-laars aan, die ligt dus mooi nog net niet in de winkel. Weer thuis gaat de bel. Een koerier. Ik schop de kat naar beneden. “Pakje halen, en voorzichtig, ermee.” Zal dat mijn Essentiel bestelling zijn, met poezenbroches? Besteld op de gloednieuwe site: www.essentiel-antwerp.com

Nee, dacht ik toen Pukkie puffend omhoog kwam met in zijn bek iets dat groter was dan het beestje zelf. Het was een enorm boek van Chanel, vol foto’s van diamanten sieraden die ik dit voorjaar nog in mijn handen had tijdens een bezoek aan de Chanel juwelenwinkel aan de Place Vendôme. “Prijs op aanvraag”, staat in het persbericht. Nou dan weten we het wel in modeland. Zo maar weer Nigeria bellen.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.