Top menu

Beroemd blog-stel uncoupled

Ze zijn gescheiden. De twee beroemdste street style bloggers die samen (Tiffany’s, Kiehl’s) de meest lucratieve deals afsloten, en dat nu afzonderlijk ook zeker blijven doen.

De Amerikaan Scott Schuman aka thesartorialist.com en de Franse Garance Doré die in 2012 nog geëerd werden met een prestigeuze CFDA-Award voor hun werk zijn weer vrijgezel. Ze waren zeven jaar samen. Ze blijven vrienden, natuurlijk.

In blogsferen stonden de altijd goedgeklede Schuman en Doré bekend als Bogart & Bacall, naar de glad geklede filmsterren van weleer. Samen behoren ze tot de modeblogtop.

Met Scott Schuman – hij is hééél klein – had ik het eens aan de stok toen ik hem interviewde over zijn laatste fotoboek Closer. Hij reageert fel op mijn observatie dat er bijvoorbeeld geen dikke mensen in zijn boeken staan. ‘Zeker wel!’, antwoordde hij. “Maar ik ben heel goed in het mooi fotograferen van mensen.” Als voorbeeld noemde hij Garance, die volgens hem ‘curvy’ is. Maar ‘curvy’ kun je haar alleen noemen als je anorexia als maatstaf neemt.

Goed, net als Bogart & de vorige week overleden Lauren Bacall, zijn de blogsterren nu gescheiden. Gelukkig was het niet zo dat het stel ook elkaar fotografeerde voor beider blog.

Waar ik op doel is dat de meeste blogmeisjes in gesponsorde outfits afhankelijk zijn van hun fotograferende vriendje. Eigenlijk stond ik daar nooit zo bij stil, maar zo beginnen blogmeisjes vaak.

Over hoe het verder gaat als de liefde voorbij is, doen komische verhalen de ronde. Een vader die ingeschakeld wordt en opeens zijn dochter moet fotograferen , een succesvolle blogger die wat fotografie betreft niet zonder haar ex kan, en hem sindsdien betaalt om te blijven.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.