Top menu

Nieuwe glamourlooks van MAC

Een glamoureuze look – je moet er van houden, het moet je staan – is dat het geval, dan wordt je helemaal dol van Veluxe Pearlfusion Shadow, een nieuwe oogschaduw collectie van MAC. De keus is groot met zes verschillende kleurgamma’s verpakt in stijlvolle vierkante doosjes met daarin vijf – van licht naar donker oplopende tinten die onderling mengbaar zijn. Vooral de gewaagde groentinten springen eruit. MAC noemt de oogschaduw hybride omdat het opbrengresultaat twee verschillende effecten heeft: intens als je de glitterpigmenten nat aanbrengt, en een zachte dekking als het droog wordt aangebracht. Sprankelen doet het in beide gevallen, zie foto.

Wat glittergehalte sluit deze lijn aan bij MAC Pressed Pigment, een nieuwe kleurrijke serie met negen nieuwe tinten oogschaduw zoals het lichtgevende pink pepper, en aubergine black grape voor een omfloerste blik. € 21.

Glamour op zijn exotisch schittert in de nieuwe MAC Tropical Taboo collectie, een levendige en glinsterende kleurcollectie, geïnspireerd op de samba. Het is een uitgebreide lijn met lipsticks, gloss, blush, een mascara, kohlpotloden en de speelse, van MAC beroemde meerkleurige mineralize eye shadow in felle pigmenten verkrijgbaar in zes tinten € 21. 

Veluxe Veluxe Pearlfusion Shadow is te koop vanaf 17 augustus. €38. Brush 275 € 27. www.maccosmetics.nl

Gerelateerde Artikelen:


Een reactie op Nieuwe glamourlooks van MAC

  1. kim gorka 12 september 2013 om 16:07 #

    Misschien enig idee of en wanneer die nieuwe pressed pigments in Nederland uitkomen?