Top menu

Shop till you drop met style.bop

Kraakverse wintercollecties hangen weer in de winkels. Hoewel ik gek ben op shoppen in stenen winkels, kan ik het niet laten om vanaf de bank alvast een virtueel rondje te maken langs de grootste designermodesite’s zoals mytheresa.com en netaporter.com waar ik zo nu en dan mijn creditcard flink laat kreunen, de schuldige zijn meestal accessoires.

In de september issue van de Britse Harper’s Bazaar viel mijn oog op een gelikte, paginagrote advertentie van stylebop.com, nog zo’n online boutique voor vrouwen en mannenmode, en een beetje beauty – met ik schat zo’n honderd topmerken waaronder de zonnebrillen van Tom Ford, veel Kenzo, en Marc Jacobs voor mannen , kortom een geducht concurrent voor de talloze multi-label designerboutieks.

Het wordt de online klant tegenwoordig ook wel erg gemakkelijk gemaakt, zo zag ik bij stylebop.com roterende foto’s en een tekening van elk ontwerp met centimeters van de afmetingen. Het is zo onmogelijk om bijvoorbeeld de lengte van een jasje, of het formaat van een tas verkeerd in te schatten. Valt je bestelling alsnog tegen, dan kan deze kosteloos retour. Bij stylebop viel ik mijn oog op een volstrekt overbodige iPadhoes– ik heb er al tig. Maar ja deze was van Kenzo kost slechts enkele tientjes, een koopje: very creditcard friendly.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.