Top menu

Fijne Givenchy slippers voor armlastige modeslachtoffers

Wie: Givenchy. Het staat er vet in gestanst. Givenchy, opgericht in 1952, staat weer op de modekaart met de Italiaan Riccardo Tisci als artistiek directeur. Nogal prijzig is het wel. Net als bij andere high-end fashionlabels zoekt de armlastige fan dan zijn heil in betaalbare accessoires, een tas, een pet of deze teenslippers met kittige zooltjes. € 200. www.givenchy com

 Wat: Herenteenslippers.  Niks nieuws onder de zon, maar deze van leer zijn pittig ondeugend met hun verleidelijke pinup-print. Stukken duurder zijn ze ook dan de bekende Havaianas van rubber of een stel saaie slippers uit de graaibak van de drogist. Laten liggen, die plastic flipflops heeft iedereen, en wat iedereen draagt is oersaai.

Waarom: Zomer, zon, warm. Dikke schoenen uit, heerlijk de wind tussen de tenen. Wees vooraf even kritisch en inspecteer het voetenwerk, want van knokige hamertenen of harigheid wordt niemand blij. Bedekken dus die handel. Fris alternatief zijn de sportieve canvas sneakers of de touw-espadrilles met landelijke uitstraling.

Gerelateerde Artikelen:


,

Een reactie op Fijne Givenchy slippers voor armlastige modeslachtoffers

  1. Merel | Modeplaza 5 juni 2012 om 08:18 #

    Mooie slippers. Maar €200 ??