Top menu

Simpel zomertrendje

Het is een doodsimpel dingetje, het bandeautopje: lappie stof, elastiekie erdoor, klaar. Een variatie heeft een gerimpeld middenstukje, of is niet meer dan een ronde tube tricot. Ik zag de bandeautop voor het eerst massaal tijdens de Prada show voor deze zomer. Tsjee, Prada, kan het nog simpeler? Dacht ik bij de eerste, toen kwam er nog één, en nog één en nog één, en potverdikkie, Marni had ze ook. Het went dan snel. Zo gaat het in de mode, herhaling, herhaling dat maakt een trend.

Helaas, die ene geniale te gekke vondst die niemand oppikt heeft geen bestaansrecht, sneu ja, maar de mode is nu eenmaal niet eerlijk.

Ja, hoe draag je zo’n brassière? Nou liever niet op het strand als bikinitop. Dat is al eens geweest, ergens in de jaren vijftig en tachtig en negentig. Vervolgens bleef de boel jarenlang bedekt. De bandeautop kan tegenwoordig gerust gedragen worden onder een net jasje. In combinatie met een beenbedekkende klokkende rok mag ook. Zolang het maar niet té naakt wordt. En ja hoor, het zal eens niet waar zijn, maar ook deze trend is slechts weggelegd voor de allerslanksten. Ik zei het al, mode is niet eerlijk.

www.prada.com

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.