Top menu

Alber Elbaz’ nieuwe carrière

Ongeveer een jaar geleden werd Lanvin-ontwerper Alber Elbaz plots door de grootste aandeelhouder van het succesvolle merk gedumpt.

De twee partijen waren het duidelijk érgens over oneens. Maar wat precies, dat heeft het nieuws nooit gehaald. In elk geval waren veel Lanvin-werknemers in tranen, ze kwamen zelfs in opstand, maar hun geliefde Alber kregen ze niet terug.

Uit beeld is Albaz niet. Sinds deze week is hij Officier in de Ordre national de la Légion d’Honneur. Tijdens de uitreiking van de hoge Franse onderscheiding was de front row bezet met vriendinnen onder wie Anna Wintour, Demi Moore, Kristin Scott Thomas en Anna Dello Russo.

De slimme Albaz maakte van de mediagenieke gebeurtenis gebruik door het aankondigen van Superstitious, een nieuw parfum gemaakt in samenwerking met geurmarketeer Frederic Malle. Voordat Albaz’ zijn bekende gasten trakteerde op een sample van de geur vertelde hij: “I invited you today to a show with no dresses. Instead, you will go out with a perfume of a dress.” Onbekend is wanneer de geur uit komt.

Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.