Top menu

3 x niks die Fashionista

(foto: pagina uit de nieuwe Fashionista met oud H&M/versace nieuws)

Fashionista is de nieuwste en totaal overbodige titel uit de Sanoma-bladenfabriek. Oei, wat een onaardige aankondiging van dit blaadje voor jonge meiden dat pagina na pagina celebreties combineert met hysterisch volle shoppingpagina. Zeg nou zelf, hoe creatief is dat? Op het moodboard van de bladenmakers zat vast ook een Grazia geprikt, want Fashionista lijkt daar wel erg op. Beide blaadjes grossieren in celeb-looks.

Fashionista’s covermodel Blake Lively wordt in het blad omringd door witte jurkjes (kop: wit is het nieuwe zwart), Kate Moss prijst de hoed aan (kop: zo hoed als nieuw) Lourdes Leon, dat is de dochter van Madonna, laat zien hoe je stoer en stylish Dr. Martens draagt, enzovoort, enzovoort, enzovoort.

En wat doen al die bloggers zoals Nikkie de Jager die make-up tips geeft in dit blad? Laat ze toch lekker hangen op hun eigen platformpjes, want zonder hun populaire tutorialfilmpjes blijft er maar weinig over.

Hé, een advertentie van C&A – met een jumpsuit voor slechts € 19 euro. Maar natuurlijk geen dure spullen in dit blad voor jonge lezers, vandaar veel Hema, Primark, H&M, Scapino, New Yorker, Topshop maar toch ook Acne.

Nee, er is helemaal niks prikkelends aan dit nieuwe blad. Overbodig papier, ik zei het al.

Fashionista kost € 3,75. Deze maand € 2,95.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.