Top menu

Peet Dullaert: Sexy maar nooit naakt

Sierlijke silhouetten met hier en daar een diepe split.

Altijd elegant, want sexy betekent nooit naakt voor Peet Dullaert. Terwijl  de Parijse modeweek in volle gang is, presenteerde hij zijn wintercollectie via livestream en foto’s.

Vertrekpunten van Dullaerts vierde collectie zijn comfortabele kleding (sweaters), de ruime vorm van een ingesnoerd karatepak (waardoor plooien ontstaan) en dorito’s, dat driehoekige halsinzetje van een sweater (niet die sjippies).

De driehoekige dorito’s zaten als inzet in rokken die daardoor gingen klokken, en aan het eind van broekspijp, voor een licht flare-effect. Het dorito-detail, in combinatie met stoere, ruimvallende vechtsportkleding leverde een collectie op die minder fragiel, en meer boyish oogde dan Dullaerts vorige collecties.

Eenvoudig chic waren een vuurrode jurk met scherpe v-hals en een broekpak in dezelfde vlammende kleur met uitlopende driekwartsmouw. Niet loeistrak, dus altijd flatterend

Dullaerts kenmerkende zwart-wit zebradessin kwam terug in een slouchy pantalon, geknoopt als sjaaltjes om de nek, maar verreweg het interessants in een abstract gedrapeerde top. Een andere gedrapeerde bovenkant bestond simpelweg uit een verticaal geplooide baan stof over strapless bovenstuk. Vooral doorgaan met draperen!

Waarom Dullaert dit keer heeft gekozen voor een livestreamshow in plaats van een show? “Het bereik is zo vele malen groter, al heeft een show natuurlijk ook zijn charme, dus wie weet volgende keer weer een show”, zegt Dullaert backstage vlak voor de livestream-uitzending.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.