Top menu

Misc maakt werken mooier

Van webshop naar stenen winkel: Miscellaneous is open.

Eigenaresse Brigitta Surjadi vertelt.

Wat verkoop je?

Gebruiksvoorwerpen met een interessante oorsprong en die esthetisch zijn vormgegeven. Alles moet gerelateerd zijn aan werk, zowel voor thuiswerkers of op kantoor. We verkopen pennen, schrijfblokken, opbergmappen, leren creditkaarthouders. En voor onderweg travelersnotebooks, maar ook regenjassen van het Japanse Postalco gemaakt van een zelfontwikkeld waterdicht weefsel.

We verkopen alleen maar spullen die we zelf willen hebben, dat is ons, luxe,  inkoopbeleid

Best veel papierwaren.

Ja, in Nederland is geen grote ‘papiercultuur’, behalve voor schoolgaande tieners. Drie keer per jaar hebben we een thema, in maart is dat Garden, dan verkopen we onder andere mooie bloempotten. Een onderzoek heeft bewezen dat groen op het bureau goed is voor de stemming en de creativiteit.

Vanwaar de uitbreiding van een virtuele naar een echte winkel?

We hebben al een onlineshop met mooie gebruiksvoorwerpen, maar op een foto ‘vertelt’ een product niet alles. Ook gebeurde het dat mensen dachten dat misc al een echte winkel was, zo kwam er eens iemand speciaal uit Dortmund. Toen we op zoek waren naar een grotere opslagruimte kwamen we een pand tegen met een winkel.

Waar kunnen de papierfreaks jullie vinden?

Als nichewinkel hebben we niks te zoeken in de Kalverstraat. We zitten in de De Clercqstraat, een belangrijke weg van het centrum naar West. We zitten vlak voor een brug, als die open staat kijken mensen in onze etalage. We vinden dit een fijne buurt met bovendien toonaangevende horeca als Bilder & De Clercq, Bar Spek, Spykervet.

Voor openingstijden: misc-store.com

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.