Top menu

Wat doet Kate Moss vandaag?

Vandaag wordt Kate Moss veertig. Wat zal ze dragen, waar is het feest, wie is uitgenodigd? Verschijnt Het Icoon van de twintigste eeuw in het openbaar? Al die prangende vragen houden de Britse paparazzi al weken bezig.

Miss Moss heeft op het gebied van feestjes een reputatie hoog te houden. Over het beroemde Beautiful and the Damned feest, waarmee het topmodel tien jaar geleden haar dertigste verjaardag vierde, wordt nu nog gepraat.

Britse bronnen beweren dat La Moss dit weekend verkast naar Necker Island, het eiland van zakenmagnaat Richard Branson (het eiland is overigens te huur voor iedereen voor 300.000 pond).

Wat gaat ze dragen? Als Kate goed haar best doen, haalt  haar trendsettende kledingkeus haar jurken-cv , en is opnieuw sprake van een all-time favourite.  Op dat cv-lijstje staan al een met sterren bezaaide Chanel jumpsuit (foto) die ze droeg op haar 34e en natuurlijk de alles verhullende witte jurk met crème-kleurige bontjas waar ze een jaar eerder feest in vierde.

Ongetwijfeld, druppelen de eerste beelden van het mooie feestbeestje snel binnen. Je vindt ze wel, maar niet op deze site.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.