Top menu

Lilian Janse: nieuw stijlicoon

Iedereen en alles wordt tegenwoordig icoon genoemd. Sinds gisteren is er eentje bij: Lilian Janse – zonder n. De SGP-vrouw met krullen, krullen mét een scheiding, een prestatie op zich. Ja die.

Janse is sinds maandag de eerste vrouwelijke lijsttrekker voor de SGP. Janse is ook de worst nightmare van elke stijlgoeroe.

Schaamteloos lapt Janse al het stylish gemiereneuk aan haar Scapino-slippers. Ze is stokdoof voor alle door het stijlcorps verzonnen doodzondes en draagt lekker onder een (te) strak jeansrokje een witte legging. Met een bloemprint op strepen tart ze nog meer goede smaak.

Voor Janse zijn kleren kleren. Textiel, bedoelt om het lichaam te bedekken.  Hé stylewatchertjes, verfrissend niet? En wordt het frisser dan draagt Janse gewoon een legging onder haar rokje. Of zonder rokje en dan is die legging zwart, want dat kleedt af. Trouwens, wat zijn al die skinny’s van tegenwoordig anders dan verkapte leggings.

Naar verluidt kan het leger der stijlgoeroes het niet aanzien, ze pleiten zelfs voor een Lilian Janse burka-plicht en een verbod op vrouwelijke SGP-lijsttrekkers. Alleen op zondag zijn de goeroes tevreden, dan hullen Lilian en haar zwartekousengangers zich in zwart, inclusief hoed.

Of ik in 2014 ga stemmen op Lilian Janse. Natuurlijk niet. Ik woon niet in Vlissingen.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.