Top menu

Alexa Chung: she’s got ‘it’

Alexa Chung post op Instagram onder de naam Phonebrain. Ze deelt geen foto’s met ons, daarom heeft ze maar 51 volgers. Ze postte slechts 25 keer onzichtbaar voor ons privé een foto. Nu snap ik waarom. Alexa bewaarde al haar foto’s natuurlijk voor ‘It’, de titel van haar nieuwe boek. Slimme titel.

It is een prachtig uitgegeven boekje, met zachtroze kaft en op de cover een klein fotootje van Alexa’s opgemaakte oog (niets ontgaat haar). Wat een it-hittepettitje als Alexa nou bezig houdt? Deels is dat wat je kunt verwachten van een single, veel over gebroken harten. Odes aan haar iconen: Jane Birkin, Lolita, Kate Moss en iets verrassender gothic dochter Wednesday uit de Adams Family.

Alexa verklapt hoe  het kan dat haar lippen er altijd kissable uitzien. Ze tekent ook, en beslist niet onaardig, kijk zelf maar. (Penguin € 22,99). Veel snappy pics, waaronder een van een naakt meisje met een flinke bos schaamhaar. Alexa? Onderschriften ontbreken bij alle foto’s, het blijft mysterieus. Had ze de foto´s via Instagram de wereld in geslingerd, poeh dan had ze een megatrend gezet met een failliete wax-industrie tot gevolg.

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.