Top menu

Peet Dullaert tussen topmerken

Soms lees je wel eens over een talent dat een vliegende start maakt. Peet Dullaert heeft de finish van de eerste race al bereikt. Dullaert (24) studeerde juni 2012 af aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. In dezelfde maand wint hij de Frans Molenaar Prijs met zijn supervrouwelijke afstudeercollectie. De eerste bestellingen druppelen dit voorjaar al binnen en komen uit landen als Dubai, Saoedi-Arabië en Vietnam. Dichterbij huis hangen zijn sierlijke ontwerpen bij Van Ravenstein in Amsterdam, tussen topmerken als Jil Sander en Dries Van Noten. In Parijs bezocht hij Pierre Bergé, de man achter de successen van Yves Saint Laurent. Dullaert wilde zijn mening. Bergé’s zegen heeft hij.

Of Dullaert opkijkt van zijn succes? “Ja, al hoopte ik het natuurlijk wel. Zo van: “Zou het niet leuk zijn als…..”  Maar in deze tijd is het niet al te realistisch om als ontwerper al te hoge verwachtingen te koesteren.”  

Dullaert toont eind deze maand zijn zomercollectie in Parijs, in een showroom aan de chique avenue Montaigne.

Dullaert voert ook maatwerk uit onder het label Rendez-vous. Zien welke looks te koop zijn bij Van Ravenstein:  www.van-ravenstein.nl.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.