Top menu

Lakloos! Of Armani rood

Lakloos! Al twee dagen! De nagellakindustrie zal het niet toejuichen. Nagellak is een miljardenbusiness, maar er is paniek in lakland, er verschijnen barstjes (haha) in de opwaartse omzet – die overigens hoger is vergeleken met andere beauty-producten.

Ondanks de talloze nieuwkomers op de nagelmarkt en trends laten we dus vaker de potjes dicht. Lak is een heavy-use product-business, veelvuldig gebruik betekent dat er veel flesjes worden verkocht.

Hoe meer er geëxperimenteerd wordt hoe beter: olijfgroene Skinny V nagels met gouden driehoekjes die voorbij kwamen bij Prabal Gurung, of blauw en groen de meest favoriete kleuren, maar ook special effects met 3-D texturen. Of nieuw van Tat’z Nail’z, de nageltattoo, die komt uit een machine met talloze opgeslagen patronen die gedownload kunnen worden en vervolgens worden geprint op een nagel.

Ik word een beetje moe van al die gimmicks, gelukkig, voor winter zag ik de klassieke rode nagel al bij Armani, en anders maar weer aan de nudes, die vervelen nooit.

Armani Nail Lacquer € 23. Exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Den Haag of www.bijenkorf.nl

Lees meer op: http://www.vogue.nl/de-week-in-fashi/blog/georgette-koning/trends-ze-zijn-tegenwoordig-hopeloos-oud-zelfs-de-festivalmeisjes-ook-opeens-lakmoe

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.