Top menu

Nicki Minaj & MAC chat & shoppen in Parijs

In Parijs is de Champs-Elysées niet een van mijn favoriete Avenues, maar de nieuwe MAC-flagshipstore die daar onlangs opende móest ik zien. Alsof je in een spaceship bent beland, zo ziet het er uit. Opvallend in de ei-vormige ruimte is het glanzend zwarte meubilair met verschillende plekken waar je make-up kan laten aanbrengen door MAC make-up artists. De futuristische ruimte – twee etages – is sfeervol verlicht met  ledlampjes, en er is een heuse Lash Bar. Via interactieve panelen kun je producten ontdekken. De MAC mega-store is open tot middernacht.

Hip-hopster Nicki Minaj en MAC werken voor de tweede keer samen voor Viva Glam – je weet wel, de actie waarvan de hele opbrengst gaat naar hiv-geïnfecteerden.

De pastelpaarse lipstick, en bijpassende lipglass zijn niet bepaald kleuren die bij iedereen passen. Maar ben je gek op sweet en aandacht, probeer de lipstick dan, want de complimenten zullen niet van de lucht zijn.

Zit je met een make-updilemma? Weet je niet welk product of kleur bij je past? Chat dan morgen van 12.00 tot 14.00 met een Mac make-upartist.

Nicki 2. Pastel lavender pink € 18. Lipglass: € 17,50. www.maccosmetics.nl MAC in Parijs. 78 avenue des Champs-Elysées.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.