Top menu

Pikanterietjes

Het boek Fifty Shades of Grey, over de erotische capriolen van de studente Anastasia Steele en haar rijke ‘beau’ Christian Grey, is een bestseller. Alle drie de delen. Ka-ching! En de kassa is voorlopig nog niet uitgerinkeld. James sloot onlangs deals met drie modefabrikanten. Voor de ene fabrikant leent ze haar naam aan lingerie en panty’s, een andere lanceert T-shirts en hoodies, en nummer drie, die ook kinderondergoed produceert voor Superman, duikt op loungewear en nachtponnetjes. De Fifty Shades of Grey-modecollecties zijn vanaf eind dit jaar te koop, ongetwijfeld bereikbaar voor de hele wereld via webwinkels.

Voor wie niet zo lang kan wachten, geen paniek. In de Amsterdamse P.C. Hooftstraat opende onlangs het ondeugende lingerielabel Agent Provocateur. Te koop zijn goudkleurige handboeien, zweepjes met strass-stenen en minieme stringetjes en sexy behaatjes. Goedkoop zijn de pikanterietjes niet met prijzen van achthonderd euro voor een korset en honderd voor een slipje

Lingerieketen Hunkemöller doet het deze winter stukken goedkoper met Marlies Dekkers. Vanaf deze week gooit de keten vier van Dekkers ‘signature’ setjes in de aanbieding. Ze zijn gebaseerd op Dekkers bestsellers, zoals de typerende ‘spinnenweblingerie’ met talloze zwarte bandjes.

Gerelateerde Artikelen:


, , , , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.