Top menu

Het tankstation als nieuwe hotspot. De nieuwste Prada video

Eerder konden we in de campagne voor aankomende zomer de Prada meisjes, waaronder de Nederlandse Ymre Stiekema, zien bijtanken. Het tankstation als nieuwste hotspot, althans als we Miuccia Prada en Steven  Meisel, die de campagne als vanouds fotografeerde, mogen geloven.

De hakken met vlammen uit de zomercollectie zijn nog niet bij de lokale Shell gespot maar gelukkig wel in het korte filmpje dat het merk vandaag uitbrengt. En dat brengt een beetje leven en verhaal in de (wel degelijk fraaie) campagne, ook al ziet de oplettende kijker dat het allemaal in een studio is gefilmd. Dat mag de pret echter niet drukken.

De dames spelen wat met de autoradio’s, bekijken zichzelf eens goed in het spiegeltje en botsen zelfs onverhoopt tegen elkaar  aan. Het filmpje is niet het toppunt van originaliteit maar de uitvoering is erg geslaagd.

De collectie komt goed in beeld en het is dan ook aannemelijk dat het Prada tankstation dit seizoen een behoorlijke begeerte onder de vrouwen (en wellicht ook mannen) zal  oproepen. Daarmee blijft Prada niet alleen op het gebied van de collecties, maar ook wat betreft campagnes (print en film) op andere merken voorlopen.

Door Jan-Clemens Hoek, creative producer.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.