Top menu

Nieuw: de spitse sneaker, why not?

De afgelopen jaren heeft Madame La Pump lijdzaam moeten voelen hoe ze kansloos werd vertrapt door de relaxte sneaker. Auw!

Het is nou ook weer niet zo dat Madame opeens helemaal niet meer serieus wordt genomen. Immers, de pump hoort nu eenmaal in het rijtje klassiekers die niet altijd even nadrukkelijk in de belangstelling staan, zoals het witte overhemd, de trenchcoat en het kleine zwarte jurkje.

Maar laten we eerlijk zijn, voor de generatie die is opgegroeid in en met sneakers, ze zelfs verzamelt en koestert, oogt een pump hopeloos ouderwets en ja, eigenlijk zelfs behoorlijk weird.

Objectief gezien, en vergeleken met een sneaker, is de pump een vreemd gevormd gevaarte met een raar dun uitsteeksels ook wel stilettohak genoemd. ‘Kunnen vrouwen daar echt op lopen?’ zal de sneakergeneratie zich afvragen. Omdat de sneakergeneratie nooit andere schoenen dan sneakers heeft gedragen, stel ik me voor dat hun voeten steeds breder en platter worden; en zelfs ál zouden ze willen, die pump past nooit meer. Lekker pûh. Op de foto spitse sneakers met een punt! van het Spitz.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.