Top menu

Barfly voor de was

Het kruidige Barfly parfum van Scotch & Soda bestaat alweer vier jaar.  De geur heeft ondertussen gezelschap gekregen van een Barlfy geurkaars en nu is er Barfly wasmiddel.

Colette heeft het, en Scotch & Soda ook: een signature geur waaraan je blind het merk – en in het geval van Colette de winkel al ruikt op meters afstand. Bijzonder is de uitbreiding van Scotch & Soda met een geparfumeerd Barfly wasmiddel. Het enige andere merk dat, volgens mij, dit ook heeft is het chique Italiaanse Aspesi.

Maar is het wat? Laat het middel inderdaad blijvend de typerende zoet Oriëntaals geur na die in de winkel op de gekochte kleding wordt gespoten maar na een wasbeurt is vervlogen?

De verpakking – een robuuste zwart matte fles – is in elk geval een sieraad voor op de wasmachine. Het Barfly wasmiddel is net als de eau de toilet een ingrediëntenmix van fris anijs, citroengras en lavendel en warme noten zoals amber, muskus en sandelhout.

Op zaterdag wasdag draai ik eerst een wasje met het gebruikelijke frisse wasmiddel, en vervolgens met Barfly. Het verschil is geur is opmerkelijk. Zelfs op nat textiel is de zoete geur al waarneembaar. Als de was droog is vragen we ons af: waarom is dit er nu pas? Kortom: verslavend!

 Barfly €14,95 in Scotch & Soda winkels en online 750ml voor 18 x wasbeurten. In gouden verpakking.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.