Top menu

De 3 aller-goedkoopste najaarstrends

Vakanties vallen vaak duurder uit dan de bedoeling is. Mag, behalve als je aan de onkosten weinig lol beleeft.

Het was niet chill toen de iPad uit mijn hand gleed en het scherm (€ 150) in gruzels kletterde op weliswaar mooie rustieke– maar keiharde – terracotta tegels. Het leek best komisch toen de 50-inch televisie (ca. € 350) bam, plat achter over dood viel. “Goh, een snoer, niet gezien, oeps.” Na een kortsluiting via de  broodrooster ( € 75)  –  het was niet slim om er met een vork broodresten uit te vissen – sloegen de stoppen door.

Wat er mis kan gaan op een strand was eigenlijk geen verrassing; zonnebril miraculeus verdwenen in het zand, maar teruggevonden met lam pootje (Marc Jacobs, € 275). Tijdens brillen zoektocht, rechterslipper rücksichtslos gegrepen door golf (Havaianas x Valentino Limited Edition € 200) Anyone? Een linker Valentino slipper?

De najaartrends volgen kan gelukkig erg voordelig.

De mono-oorbel. Hedi Slimane kwam er mee voor Saint Laurent. Scharrel wat ijzerwaren bijeen en componeer de een-orige bel.

Onbegrijpelijk: gespot bij Louis Vuitton, Chloé (nieuwe geur), Chanel, Michael Kors: het hangslot.

By far de goedkoopste trend; een takje orchidee, of struikje gardenia als corsage. Gezien bij Dries Van Noten en Fendi. Snoeien maar!

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.