Top menu

Na Raf, Rick en Pharell strikt Adidas Rita

Adidas grossiert onderhand in bekende namen. Het Duitse sportmerk ging de afgelopen jaren onder andere in zee met popster Pharrell Williams en modeontwerpers Rick Owens, Stella McCartney, Raf Simons en Jeremy Scott.

Vaak beperken de samenwerkingen zich tot schoenen. Commercie staat daarbij niet per se voorop. “Het zijn opvallende statement-collecties die ieder een eigen doelgroep bereiken. Het is wat dat betreft niet te vergelijken met een adidas collectie die bestaat uit 6000 items die wereldwijd te koop zijn”, zegt Azina Saeidi, brand communication manager voor adidas in de Benelux.

De populaire Rita Ora ontwierp onlangs haar eerste collectie, volgens de popster die zich razendsnelheeft opgewerkt tot stijlicoon, heeft elk stuk iets te maken met haar muziek, carrière en leven.

Ora’s eerste adidas Originals by Rita Ora collectie knipoogt vet naar de jaren tachtig met felle kleuren en glow-in-the-dark-effecten,  en is nu te koop. Mijn favorits: sneakers met glow-in-the-dark slangenprints.

Het eerste deel van de adidas Originals by Rita Ora is nu exclusief verkrijgbaar via adidas.nl/ritaora. De prijzen zijn sympathiek en beginnen vanaf € 50. Hou de site in de gaten, dit najaar wordt er meer gelanceerd.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.