Top menu

Viktor & Rolf tijdelijk van elkaar gescheiden

Kiekjes van azuurblauwe baaien, gouden stranden en beroemde landmarks. Het is vakantie en door instagram weet iedereen waar sommige modeontwerpers uithangen.

Nicolas Ghesquière dobbert langs de Zuid-Franse côte op een enorm luxe jacht,  Chloé’s Claire Waight surft in Cornwall, met ene Harry, haar hondje. Hoppen over de Griekse eilanden is wat Olivier Roustaign van Balmain het liefste doet en Francisco Costa van Calvin Klein doorkruist Texas.

De grootste vakantieganger is Riccardo Tisci van Givenchy. Het is haast een godswonder dat ik hem geïnterviewd heb, instagram bewijst dat de Italiaan zelden in zijn studio aan de Avenue Montaigne is. Hoe hij op Ibiza (gaaaap) vakantie viert, en zijn verjaardag – met Kate Moss, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Kanye West etc. – is nauwkeurig te volgen via insta. Zo weten we nu ook dat model Jamie Bochert een ontzettende lelijke rugbedekkende tatoe heeft van een kronkelende vissengraat

Waren Viktor & Rolf nu tegelijkertijd bij de Gay Pride in Amsterdam, op Ibiza en in India? Waar Viktor, en waar Rolf uithangt, uithangt was even puzzelen tot ik doorhad dat de heren hun account delen. Rolf (zie foto) fotografeerde de Himalaya vanuit het luxe Ananda spa resort, en reist zo te zien nu door India. Hakt dit zo in op het vakantiebudget dat Viktor in Amsterdam moet blijven en talloze foto’s postte van de boottocht, al zat hij vorige week ook even op Ibiza.

Tussen al die vermoeiende vakantiekiekjes van het modevolk door is het fijn te weten dat Paul Smith tenminste gewoon aan het werk is.

 

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.