Top menu

Oh Charlotte,

Elke jonge vrouw wil nu jou zijn.

Charlotte Gainsbourg, aka her royal coolness, is nu model voor Louis Vuitton, en Nicolas Ghesquière is al jaren smoor op haar, platonisch dan. Ze is singer/songwriter en acteert niet onverdienstelijk. De Brits/Franse is niet supermooi maar te knap voor een jolie laide. Talent heeft ze niet van een vreemde, de jongensachtige brunette is de dochter van het inmiddels heilig verklaarde stijlicoon Jane Birkin, haar vader was Serge Gainsbourg (idem).

Zolang ik me kan heugen is Charlotte Gainsbourg de muze van Nicolas Ghesquière. Maar wel een muze die niet zo eenkennig is als haar bewonderaar. Ze gaat vreemd!

In Parijs, in Colette waar anders, presenteerde de fashiondarling onlangs haar samenwerking met Current/Elliot, een Amerikaans premium jeans slash modelabel. Hipperdehip. Lotje is niet alleen het gezicht van de campagne, ze heeft ook 40 items ontworpen. Denk aan onopgesmukte basics – overhemd, kort leren jasje, jeans, T-shirt – met een seventies vintage vibe. Ik zou zo bijna alles aan trekken, op de geribde corduroy short na.

style.bop.com verkoopt vanaf begin september een fijne selectie. Noteer het in je agenda.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.