Top menu

Annemarieke van Drimmelen filmt voor Stills

Amsterdam is het decor voor het dynamische filmpje Beyond the City waarin topmodel Kim Noorda de hoofdrol speelt. Regisseur Annemarieke van Drimmelen maakte het filmpje in opdracht van het Nederlandse modelabel Stills.

Beyond the city duurt twee minuten, we zien het vrouwelijk personage (Kim Noorda) naar een onbekende stad reizen. Voorbij flitst een mix van verschillende ruwe elementen: architectonische silhouetten, anonieme personages en dansende lichten.

Kenmerkend aan het werk van Annemarieke van Drimmelen is een zoektocht naar de verbeelding van intimiteit. De subtiele eigenschappen van haar personages brengt ze tot leven in foto’s die balanceren op de grens van mode- en portretfotografie. Annemarieke woont en werkt in Londen, New York en Amsterdam. Ze publiceerde haar werk onder meer in Vogue US, Vogue NL, Rika Magazine, the Observer Magazine en op Nowness.com. In 2011 stelde ze een fotografietentoonstelling samen met de Amerikaanse Vogue. Annemarieke schiet sinds fall/winter 2011 de campagnes van Stills.

De nieuwe Stills collectie is onder andere te koop bij Stills in de Cornelis Schuytstraat 16 in Amsterdam, in Antwerpen aan de Steenhouwersvest 45 en in Londen bij Harvey Nichols.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.