Top menu

Lady Gaga goes Pretty Wild, Marlies Dekkers denkt shit

 

Lingerie was deze week keer twee groot in het nieuws. Breaking news, maar voor de insider niet onverwacht, het faillissement van Marlies Dekkers. Ze maakt een doorstart. Fijn voor de fans van haar kinky spinnenwebbeha’s, al verkoopt Dekkers natuurlijk veel meer verleidelijks. Hoe belangrijk vernieuwing is, zal ze zich realiseren na het instant succes van Pretty Wild. Het Nederlandse lingerielabel bestaat amper een jaar en is opgezet door Firouze Akhbari. Pretty Wild is heet nieuws sinds gisteren de wereld werd ingeslingerd dat Lady Gaga in haar clip Applause de behoorlijk wilde beha’s draagt uit Akhbari’s Leather en haar Bow collection. In het begin van de video is ook heel kort de Jenny string zichtbaar.

Tsja, hoe gaat zoiets, denk aan gehaaide perslui met slimme contacten die op het juiste moment toeslaan. Waarom de handgemaakte sexy setjes van Akhbari meteen in de smaak vielen bij Gaga’s persoonlijke styliste, Hayley Pisaturo is duidelijk. De lingerie bestaat uit een mix van materialen met een opvallende combinatie van leer met kant en borduursels. Het resultaat straalt luxe uit. “Verrek”, dacht Marlies, “had ik het maar bedacht.” Kinky is sooo nineties.

De nieuwe lingeriester Firouze Akhbari is in 1971 geboren in Teheran en opgegroeid in Noord-Holland met een Nederlandse moeder en een Perzische vader. Lingerie is altijd haar passie geweest, haar specialiteit is prachtige stoffen. Pretty Wild ontstond toen Akhbari startte met het maken van lingerie voor zichzelf en mensen haar steeds vroegen waar zij die had gekocht.

Pretty Wild is in Nederland exclusief bij Azzurro Due in de PC Hooftstraat te Amsterdam. Verkoopprijzen voor een BH en een mini-string variëren van €112 tot €180.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.