Top menu

Vogue Fashion’s Night Out & Moam Talks

Is er nog toekomst voor magazines, of ligt de macht bij de bloggers? Is er nog plaats voor couture in Nederland? Heeft de Hollandse man gevoel voor mode? Hoe belangrijk is kleding nog, of gaat alles over branding en commercie? 

Benieuwd? Bezoek 5 september Moam talks, een talkshow in de Bijenkorf. Samen met Moam-oprichter Martijn Nekoui interview ik daar prominenten uit de Nederlandse mode-industrie.

Moam talks is een onderdeel van Vogue Fashion’s Night Out dat ook dit jaar groots wordt gevierd in de Bijenkorf Amsterdam.

Moam talks begint om zeven uur. Ondervraagd in ‘setjes’ worden: couturier Frans Molenaar en designer Claes Iversen, G-Star Raw Remco de Nijs en mannendesigner Sjaak Hullekes, de legendarische Puck & Hans en Olcay Gulsen van SuperTrash en Vogue’s Martien Mellema en blogger Sabrina Meijer van AfterDRK.

Tegelijkertijd opent in de Bijenkorf de foto-expositie MOAM favorites. Anne Claire de Breij fotografeerde vijftien modemensen –  waaronder Karin Swerink, Spijkers & Spijkers, Mariette Hoitink, Frans Ankoné – elk met hun favoriete fashion-item. Voor het geval iemand zich afvraagt waarom ik me heb laten fotograferen met een gouden ‘hangslot’? Nou, dat is mijn favoriete parfum van Hermès. Hoe dat ruikt, daar kom je achter op 5 september.

Voor het Vogue Fashion’s Night Out-programma: www.vogue.nl

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.