Top menu

Trouwen in een Viktor & Rolf

Trouwplannen? Steeds meer vrouwen hebben door dat ‘Het Koetshuis’ niet langer het ideale adres is voor de perfecte, unieke trouwjurk. Shop eens rond bij wat Nederlandse couturiers zoals Edwin Oudshoorn, Claes Iversen, Dennis Diem of Jan Taminiau. Zij kijken hier echt niet van op, ze verdienen zelfs een groot deel van hun inkomsten met bruidsmode op maat.

Of liever een Viktor & Rolf? Afgaande op de pompeuze V&R trouwjurk voor H&M, of het strikkenvlaggenschip dat het duo bedacht voor Mabel, zou je misschien niet snel aan afspraak op de Herengracht denken. (Waarschijnlijk was het witte statement zo’n typisch  ‘consessie-jurk’ met een beetje inbreng van Mabel, een beetje Beatrix, en een beetje V&R.)

Maar kijk nou, stukken moderner is de bescheiden capsule Viktor & Rolf Marriage-collectie met een zestal ontwerpen. Mijn favoriet is een witte jumpsuit met satijnen smokingkraag, ook mooi is een simpel kort straplessjurkje met een dansende volantzoom, ingetogen en elegant. Mooi trouwen in traditioneel lang kan in een jurk die bestaat uit verschillende geplisseerde laagjes. Toch je zinnen gezet op die strikken? Het is de minst mooie jurk.  

 www.viktor-rolf.com. De Marriage collectie zit nogal verstopt, kijk bij News, zap langs Rita Ori en andere dames in V&R, dan verschijnt Marriage.

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.