Top menu

No.418 scoort met orange King Alex sweater

Wat Máxima dinsdag 30 april draagt, daar heb ik wel een idee over. Maar wat doen WIJ aan? Zoek niet verder, het kersverse modemerk no.418 bedacht de coole King Alex sweater. Het slimfit truitje is een komische rip-off van de groene Kenzo bestseller sweater. Dat geeft Eva Visser, een van de drie ontwerpers van no. 418, ruiterlijk toe.

Bij het zien van al die oranje meuk dachten jullie dat kan beter?

Ja, wij kwamen niks tegen wat we zelf wel zouden willen dragen. We – Megan van Zilver, Iris Maree en ik – wilden iets cools, iets voor mannen én vrouwen en dat aanslaat bij een brede doelgroep. Toen dachten we aan de Kenzo sweater met tijger die wereldwijd overal is uitverkocht.

Goed idee, al is het een kopie.

Er zijn wat verschillen, dus dat valt mee.

Hoeveel exemplaren hopen jullie te slijten?

We hadden en pre-order geplaats van 200 stuks – die wordt geleverd vanaf ongeveer 20 april – maar er is nu al zoveel vraag na dat er wordt bijgedrukt. Een aantal is moeilijk in te schatten, maar ik hoop dat we heel veel gaan verkopen.

Lekkere start voor jullie gloednieuwe modelabel no.418?

Dit is ons eerste artikel, en we willen telkens iets nieuws toevoegen. Dat kan een tas zijn of een sieraad, als het maar mode is.  De fun-factor is belangrijk.

Bestellen? www.no418.com De sweater kost € 30,00

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.