Top menu

Zoe Karssen ruikt zo

Zoe en Quince Karssen lanceren in 2010 hun label Zoe Karssen, met aanvankelijk alleen T-shirts met catchy prints en slogans. Wegens groot succes groeit het merk al snel uit tot een collectie met bedrukte sweaters, breisels, jassen, en een denim lijn. Trouwe klanten zijn Beyoncé en Kate Moss.

Gefeliciteerd met je eerste parfum!
“Een droom komt uit! Ik wilde dit echt, echt heel graag ervaren.”

Je bent dus een geurenliefhebber, je weet vast nog wel je eerste geurherinnering?
“Calvin Klein CK One! Dat is mijn allereerste parfum waar ik mezelf helemaal mee onderspoot. Als scholier dacht ik toen dat het de beste geur ooit was.”

Je eerste eau de parfum heet Unicorn Tears, waarom?
“We willen de geuren die nog komen vernoemen naar onze meest populaire prints, Unicorn Tears is daar een van. We vinden dat een cool concept en zo zijn we zeker dat we altijd een leuke en grappige naam hebben voor onze geuren. Unicorn tears is de perfecte eerste naam.”

Wist je toen je begon met deze geur meteen wat je per se niet wilde?
“Ik wilde niet dat het een donkere en zware geur zou worden. Ik wilde iets lichts en sexy. Als je ’m op doet ruikt ie super fris, maar gedurende de dag wordt de geur warm en houtig.”

Meer parfum plannen?
“Ik wil meer Zoe Karssen parfums lanceren. Ik denk al na over de volgende!”

Zoe Karssen Unicorn Tears Eau de Parfum Natural Spray, Vaporisateur, 50ml, € 95 . Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.