Top menu

Voor de dorstige huid: Chanel Hydra Beauty Micro Serum

Wat huidverzorging betreft, zijn hydraterende producten net als zonbeschermers een must. Het hele jaar door.

De Hydra Beauty-lijn van Chanel is uitgebreid met het veelbelovende Hydra Beauty Micro serum. Het serum trekt meteen de aandacht door de opmerkelijke textuur. Door de verpakking heen, zie je kleine belletjes als balletjes. Ze zweven in een gel, en bevatten als een van de twee hydratatie-geheimen, blauwe gember, een krachtige wortel die groeit op de hoogvlaktes van Madagaskar.

Blauwe gember is een antioxidant en vernietigd vrije radicalen, oftewel schadelijke invloeden zoals zonlicht en milieuvervuiling. De andere actieve werkstof is de camelia, die Chanel plukt in Zuid-Frankrijk. De witte bloem wordt al langer in de Hydra Beauty-lijn verwerkt vanwege de natuurlijke stimulerende vochtinbrengende factor waardoor celwanden worden versterkt net als de lipiden, vetten, die de hoornhuid beschermen.

Een technologisch hoogstandje zorgt dat elk belletje exact de zelfde hoeveelheid actieve werkstof bevat, die stoffen komen pas vrij bij het aanbrengen van serum.

Met een druk op de knop, spuit het waterachtige serum uit een hygiënisch pompje. Op de huid voelt het prettig tintelfris, het smeert glad en wordt meteen helemaal opgenomen door de huid. Bij mij althans. Mijn huid voelt al snel gladder huid en ik zie minder droogtelijntjes, vooral op handen en hals is het effect spectaculair. Het resultaat van goede hydratatie.

Het Hydra Beauty Micro serum (82 euro, 30 ml) breng je ‘s ochtends en ‘s avonds aan, en is geschikt voor alle huidtypes.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.