Top menu

Shoppen bij Marc Jacobs met tweets

Vanaf donderdag tot en met zondag popt in de Bijenkorf een Marc Jacobs tweet shop op. Plop.

In dit nieuwe tijdelijke winkelconcept, dat in het teken staat van Jacobs nieuwe eau de toilette Daisy Dream – de vijfde variant alweer –  kun je betalen met sociale valuta.

Naast alle geuren, zijn in de pop-upstore, ook accessoires en mode te koop. Je kunt een gift verdienen – verifiërend van een sample of een flesje parfum, tot accessoires als een Marc by Marc Jacobs tas.Wat je moet doen is minimaal 1 tweet posten met de hashtag #MJDaisyChainAMS. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale Daisy Fotoset in de shop. Wie niet waagt niet wint. Tweet tweet.

Met een tiental parfums is Marc Jacobs behoorlijk actief op de geurenmarkt. Best verkopend is Daisy, Daisy Dream is nummer 5 uit de Daisy reeks.

Nieuwkomer het frisse Daisy Dream ruikt zowel fruitig als bloemig en is de opvolger van twee onlangs verschenen eau de toilettes: het bloemrijke Daisy Delight en het fruitige zachte Daisy Eau So Fresh.

Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 30 ml € 49,94, Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 50 ml € 66,61, Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 100 ml € 91,06.

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.