Top menu

Gemeen mooi, sneakers

“De meeste vrouwen hebben meer zwarte schoenen dan mannen schoenen hebben.”Deze quote is van schoenontwerper Kenneth Cole.

Ik hoef niet eens in de kast(en) te kijken om te checken of het klopt. Vrouwen en schoenen zijn erg. Omdat vorige week de hypotheek nog betaald moest worden, sloeg ik uit voorzorg de private supersale van Shoebaloe over. Mega-korting of niet. Binnenkort komen immers de nieuwe modellen in de winkel met gemeen veel mooie modellen, die onbetaalbare Chanel sneakers alleen al. Of Céline sneakers, aaaargh! De hypotheek op het huis is al verhoogd.

Sneakers, ja het is allemaal de schuld van de comeback van de fancy sneaker, en sneaker collabs zoals MMM X Converse enzovoort. Ze worden aan de lopende band verzonnen om zwakkelingen zoals ik het geld uit de zak kloppen. Nu weer Tom Ford, hij komt met sneakers van tegen de duizend dollar, gelukkig voor mannen.

Oja, wist je ’t al? Sokken worden de nieuwe schoenen. Check ze, parelsokken van Simone Rocha, alle sokken van Saint Laurent. Helaas horen bij die sokken wel de juiste schoenen. Het wachten is op een win-win situatie.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.