Top menu

Make magazines not war!

Nog een paar dagen, en het tweejaarlijkse feestje van Independent Magazines in Arnhem, Facing Pages, gaat weer van start.

Als thema is de oude hippie strijdkreet verbasterd: Make Magazines, Not War. Tijdens het tweedaagse symposium wordt gekeken hoe indie-magazines een motor kunnen zijn voor maatschappelijke verandering. Niet te missen sprekers zijn o.a. Patrick Waterhouse, die het magazine Colors weer helemaal op de kaart zette; Simon Esterson, de inspirerende art director/uitgever van Eye Magazine, en  Francesco Franchi , auteur van het boek Designing News dat een blik werpt op de toekomst van de nieuwswereld en media-industrie.

Naast het symposium kun je op een expositie (tot 7 april) door meer dan 100 toonaangevende magazines bladeren, ‘s avonds dansen tijdens een magazineparty in het Arnhems museum en uiteraard veel magazines kopen. Maar het leukst van het festival is natuurlijk de kans om magazinemakers uit binnen- en buitenland te ontmoeten, want Facing Pages is boven alles een laagdrempelige ontmoetingsplek voor tijdschriftenliefhebbers.

28 en 29 maart. Klik hier voor kaarten (er zijn er nog een paar).

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.