Top menu

Daaag maffe Marc! Tot bij Chanel

En voorbij zijn zestien jaar Marc Jacobs voor Louis Vuitton! Zijn start bij het luxelabel was vrij rustig, tassen aanvankelijk nog logoloos, en LV-shows nog niet the hottest ticket in town. Als het even niet super gaat met Marc (drugs dus), zijn alle ogen opeens op hem gericht. Maar de Amerikaan gaat in rehab, verandert zijn lifestyle (sport, tattoos), en zet Vuitton vol op de modekaart, mede dankzij de samenwerking met kunstenaars als Takashi Murakami.

LV-shows worden steeds spectaculairder met waanzinnige decors. Weet je nog de draaimolen? De trein? Het hotel? Elk half jaar krijgt de modewereld een compleet ander thema voorgeschoteld. Een jaar geleden duiken geruchten dat Jacobs het merk gaat verlaten.

De redenen zal Jacobs in de toekomst nog wel eens onthullen. We zijn gelukkig nog niet af van de Amerikaan die zich gaat richten op zijn eigen label. Ik zal niet raar opkijken als hij binnen onafzienbare tijd, mmmmm wat zegt de kristallen bol, Karl Lagerfeld op gaat volgen bij Chanel. De perfecte match, n’est-ce-pas?

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.