Top menu

Doutzen, Inez en Vinoodh voor Moam collective

Moam collective, je weet wel die acht alumni die samen een collectie maken, mogen echt in hun handjes knijpen.  Zo kregen ze de afgelopen maanden adviezen van een twintigtal mode-experts: van couturier Frans Molenaar, Vogue’s Martien Mellema en bladenmaker Gert Jonkers van Fantastic Man. Op 8 september wordt het project afgesloten met een show in Eye, voorafgaand aan het programma Film, Fashion, Faboulous.

En guess what, Doutzen Kroes is het Moam collective* campagnemodel! De blonde Friezin poseerde in haar woonplaats New York voor Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Ze draagt enkel een sjaal. Why een sjaal, nou dat zit zo, omdat er ook wat geld verdiend moet worden bedachten de alumni een sjaal (die past iedereen) met een mooie print uit de MOAM collective collectie. Het exclusieve zwart-wit-gele ontwerp is van 100% Merino-wol en gebaseerd op het concept van de collectie en is geproduceerd als limited edition.

De sjaal kost € 99 en is online verkrijgbaar via www.moamcollective.com

*MOAM collective bestaat uit Marja Bennenbroek, Hoi-Man Cheung, Brian Geradts, Josine Heuts, Ayla van Maarschalkerweerd, Nisha Rabiee, Niels Tol en Xiomara van der Zon. Ze zijn geselecteerd op talent en op elkaar aansluitende specialismen. Ze worden wekelijks bijgestaan door HTNK-managing director Mariette Hoitink, creative director Frans Ankoné en Martijn Nekoui.

9 september, de dag na de show, exposeert MOAM collective haar collectie in de hippe conceptstore Hutspot aan de Van Woustraat 4 in Amsterdam. Tot 30 september is daar ook een deel van de exclusieve collectie te koop.

Later meer hierover in Het Parool

Gerelateerde Artikelen:


, , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.