Top menu

Modelabel Puck & Hans in Amsterdam Museum

Wie in de buurt komt van Puck Kroon en Hans Kemmink loopt de kans gefilmd te worden voor een documentaire over het duo. (Tijdens de lancering van Mirror Mirror stond de camera gericht op dochter/fotograaf Carmen vanwege een prachtige shoot voor Mirror Mirror).

Aanleiding voor de documentaire is de eerste Puck & Hans overzichtstentoonstelling in het Amsterdam Museum. De laatste draaidag is op 9 juni 2017 tijdens de opening van de tentoonstelling.

Wonderlijk genoeg is dit pas de eerste overzichtstentoonstelling. Getoond worden ontwerpen vanaf de jaren zeventig tot negentig. Omdat Puck & Hans kennelijk nogal opruimerig van aard zijn – of helemaal waren uitverkocht – startten ze een tijdje geleden via facebook een zoektocht naar hun eigen ontwerpen. Honderden zijn al op gespoord. Maar de zoektocht gaat voort! Een handgeschilderde blouse, riemen van wc-brilscharnieren, anyone?

In het Amsterdam Museum wordt vanaf 9 juni tot en met 30 september 2017 ruim dertig jaar creativiteit vormgegeven met hulp van fashionconsultant Frans Ankoné en Maarten Spruyt als gastcurator.

Volg mij via instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.