Top menu

Tom Ford en zijn 50 ‘jongens’

Sinds zijn doorbraak bij Gucci, alweer twintig jaar geleden, heeft Tom Ford amper stil gezeten.

Even, na zijn faux pas als ontwerper bij Yves Saint Laurent, raakte hij in een dip. Tom Ford herpakte zich in 2004 met een succesvolle mannenmodelijn onder eigen naam, en voegt parfums en beauty toe.

In 2005 verbaast Ford de wereld als regisseur van A Single Man. Of hij broed op een tweede film is onbekend. Hij is in elk geval weer druk bezig met mode, sinds een paar jaar ook voor vrouwen, en beauty.

Nieuw is de originele lipstickcollectie Lips & Boys (check de bijzondere kleuren), vernoemd naar mannen die hij bewonderd, van vrienden tot inspirerende mannen met wie hij heeft samengewerkt. Tom Ford: “Ik houd van het idee dat lipsticks vernoemd zijn naar jongens. Waarom zou je je er aan één verbinden als je er meerdere kunt hebben?”

Anders aan de lipsticks van Ford is het kleine formaat. Fords lipsticks zijn een soort luxe uitgevoerde miniaturen die passen in de kleinste clutches. Ik zeg: slim.

De ingrediënten, die zijn exotisch, met sojazaadextract, Braziliaanse Murumuru boter maar ook kamillebloemolie voor een romige textuur waardoor de lipstick heel glad aanbrengt.

Tom Ford Lip s& Boys Lipsticks zijn exclusief verkrijgbaar bij Bijenkorf Amsterdam. Verkoopprijs Tom Ford Lips&Boys Lipstick: €29

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.