Top menu

Chanel Rouge Allure Gloss ‘lakt’ volle lippen

Onlangs lanceerde Tom Ford in één klap 50 lipsticks. Klinkt indrukwekkend, maar Fords mini-lipsticks (expres klein zodat ze passen in clutches) verbleken bij de Chanel Rouge Allure reeks met als nieuwste troef Rouge Allure Gloss.

De expressieve gloss-lijn, glanzend als hoogglanslak, wordt aangebracht met een zacht geflockte applicator, en is een mooie toevoeging op de bestaande Rouge Allure varianten als de Rouge Coco Shine lipsticks, Rouge Coco en het verzadigde Rouge Allure Velvet, die net als haar glimmende zusje Rouge Allure Gloss is verpakt in een handig omhulsel met magneetsluiting. Klik, en de lipstick floept ‘open’.

Een favoriet? Moeilijk. Er zijn maar liefst twaalf intense tinten met een hoge concentratie pigmenten, en het is onmogelijk kiezen tussen het frambooskleurige Séductio, en de frisse koraaltint van Affriolant. Gedurfd is Distinction, een diepdonkere zwarte bessenkleur die past bij alle huidtinten. (€ 33,50)

Het opvallende hoogglanseffect ontstaat uit een combinatie van glazen microkraaltjes en polymeren die een laagje vormen. Dat werkt als een vergrootglas, zorgt voor een spiegeleffect en voegt aan de glans een lakeffect toe. De extreme lichtreflectie zorgt dat lippen zachter en lekker vol lijken.

Check ook de bijpassende nagellaktinten: Expression en Exception. (€ 23)

Verkooppunt: de Bijenkorf. Volg mij op instagram @georgettekoning

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.