Top menu

Pharrells eerste parfum met Comme des Garçons

Pharrell Williams lanceert op 1 september de geur Girl.

De unisex geur is het resultaat van een samenwerking met Comme des Garçons. De “Happy” en “Get Lucky” zanger kwam op het idee nadat hij bij een omhelzing met Sarah Andelman (oprichter Colette) de geur Wonderwood rook.

De parfumlijn van CDG is net als de kleding, uitgesproken. Hoe kan het ook anders.“We maken geen commerciële geuren,’ vertelt Adrian Joffe van Comme des Garçons. “Pharrell wilde een prestige geur van de hoogste kwaliteit, vandaar dat hij met ons wilde werken”.

Girl opent fris met neroli, topnoten zijn lavendel en witte peper, in het hart zit iris, styrax en viooltjes, de basis is vetiver, patchoeli, sandelhout en cederhout. Kortom een overtuigende hout-geur.

Fles, logo en de cartooneske verpakking zijn een ontwerp van House + Holme. Echt goedkoop is de geur niet, zo rond de € 100 voor 100-ml.

Volgende week opent in de galerie van Emmanuel Perrotin in Parijs de expositie

G I R L curated by Williams. De Grammy winnaar cureerde veertig grote namen als Marina Abramovic, Sophie Calle, Cindy Sherman en Tracey Emin. De Girl pr-machine loopt alvast als gesmeerd. Vorige maand lanceerde Williams zijn laatste album Girl.

G I R L. 76 rue de Turenne, Parijs t/m 25 juni.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.