Top menu

Sì, zegt Giorgio Armani

Sì is Giorgio Armani’s nieuwste vrouwenparfum. Sì klinkt simpel en direct en erg catchy.  Dit dacht Elsa Schiaparelli ook, toen ze zesenvijftig jaar geleden een parfum zo noemde. Schiaparelli’s Sì, is net als haar tientallen geuren al jaren uit de handel, helaas.

De eerste indruk van Armani’s Sì is een frisse chypre geur. De tweede snuif ruikt zoet als een zwarte bes met een spoor vanille gemixt met fresia. Wat blijft hangen is een licht zwoele muskusachtige zweem. Sì is een sappige jus met een warme duistere ondertoon, ideaal voor een zwoele zomeravond.

Het gezicht van het rosé goud gekleurde Sì-sapje is Cate Blanchett. De Australische actrice is zelfverzekerd gefotografeerd in een eenvoudige witte smokingblouse met zwarte pantalon. Op z’n sjiekst, zoals Giorgio het graag ziet.

Mooie monumentale flacon met een dikke bodem met zwart bakelieten dop als een glanzende steen. Een typische Armani-dop die meer geuren siert in het Armani’s parfumsegment zoals het bedwelmende, pittige Cuir Noir uit de luxe Armani/Privé serie. Alleen is de ‘steen’ op de gitzwarte Cuir Noir flacon van glimmend goud.

Sì is gecreëerd door de Christine Nagel die tientallen geuren op haar naam heeft staan, vooral voor Jo Malone maar ook Guerlain parfums en Miss Dior Chérie.

Sí. Eau de parfum 30 ml € 60. 50 ml € 84. 100 ml €110. Body milk € 42. Showergel. € 36,50. www.armanibeauty.com. In Nederland exclusief bij de Bijenkorf in Den Haag.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.