Top menu

A.P.C doet ’t met Kanye West

APC en Kanye West, klinkt als een vage match, maar gezien de flingmet muziek van Jean Touitou, de oprichter van A.P.C, een logische. West ontwierp een klein mannencollectietje, en die is dit weekend al te koop; verwacht een hoody, jeans en een T-shirt, that’s all. Dat wordt natuurlijk een snoeiharde hit.

Quite amusing vond ik het verhaal over hoe de deal tot stand kwam. Twee jaar geleden zou Touitou door een wederzijdse vriend zijn voorgesteld aan een man die luisterde naar de naam ‘Kenny’. Die man droeg een zonnebril en vroeg T de oren van zijn hoofd over de mode-industrie. “Hij was goed gemanierd, sprak over zijn moeder die net was overleden tijdens een operatie en een stukgelopen relatie, en hoe moeilijk doing the right thing in fashion was”, vertelde T.

De muziekminnende T had geen idee wie de bezonnenbrilde man was! Die stelde zich uiteindelijk maar voor: “I am a hip hop artist”. De vraag die rijst, was T soms verantwoordelijk voor K’s rampzalige entree in de modewereld met eigen collecties?

De collectie vanaf dit weekend te koop via de a.p.c – site, blijkt inderdaad een succes, de website crashte.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.