Top menu

Het modedilemma van Kanye West

 “I am God”, dat is de titel van een track van Kanye Wests nieuwste album (lach niet) Yeezus. De rapper, net vader geworden van een dochter met de naam (lach niet) North – vertelde W Magazine over de aanleiding van het nummer. Een tijdje geleden werd hij voor het blok gezet door een modelabel dat probeerde te eisen dat West alleen de show bezocht van het desbetreffende label, alle andere shows moest hij negeren.

Outch! “Nobody can tell me where I can and can’t go”, zei een heet geblakerde West tegen het Amerikaanse W magazine. “I’m the number-one living and breathing rock star. I am Axl Rose; I am Jim Morrison; I am Jimi Hendrix.” Enzovoort. West was een beetje boos.

Sterren en shows, het is een vermoeiend verschijnsel. En dat onbekende modelabel – Chanel, Louis Vuitton? – dat West exclusief wilde claimen, ik geef ze helemaal gelijk. Overal dezelfde sterren front row verveelt.

Lees meer op http://www.vogue.nl/de-week-in-fashion/blog/georgette-koning/kanye-s-modedilemma-louboutins-misverstand-en-mode-oma-biba

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.