Top menu

Win een leren jack van Mission Blue

 Zou er een land zijn waar leren jasjes nog populairder zijn dan in Nederland? We zijn er gek op, ja waarom eigenlijk, nou ze zijn stoer, en sterk (lekker praktisch), en makkelijk te reinigen (idem),  en hoewel tijdloos, ook opvallend vaak een trend. Eigenlijk is leer continu een trend. Dus koop je een jack, of een broek, dan hebt je er levenlang lol van.

Neem het bikerjack. Ik zag onlangs op instagram een foto voorbij flitsen van een groep modemeiden, toeval of niet, ze waren allemaal identiek gekleed: bikerjack, hotpants van jeans, en een stel lage witte Converse sneakers. Het is als uniform, het is Le look du moment.

Mission Blue is een Nederlands merk opgericht door Mansoor Elahi, en al jaren gespecialiseerd in leer: van rock-chic biker jackets, sexy pencilskirts en jurken tot leren colberts. Independentfashiondaily.com mag een zomers mintgroen lerenjack (foto links) weggeven.

Welke spraakmakende Franse ontwerper draagt bijna niet anders dan een bikerjack, en showde ze ook volop voor de komende winter?

Stuur het antwoord voor woensdag inclusief je adres naar g.koning@chello.nl. Alleen de winnaar krijgt bericht.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.