Top menu

New Face Stijn wilde eigenlijk geen model worden

New Face Stijn van Dongen (21) dacht er eigenlijk nooit aan om model te worden, al werd hem wel erg vaak gevraagd of hij soms model was. Zover kwam het nadat iemand foto’s had gestuurd naar het modellenbureau De Boekers.

Jazeker, Stijn zou sommige kledingstukken waarin hij voor independentfashiondaily.com is gefotografeerd ook wel buiten de shoot dragen. Nee niet de hele set, want  Stijns kledingstijl is niet zo extrovert. De shoot vond hij super, en de styling van Im Fong top. Het leukst aan poseren vindt hij het spelen met de camera – uit eigen initiatief een pose aannemen, maar natuurlijk wel binnen de richtlijnen van de fotograaf. Het moeilijkst? Nou eigenlijk niks. Shoots in de openlucht zijn het leukst, er komen dan allemaal mensen koekeloeren. Ja,het is dan zaak om dan zo geconcentreerd mogelijk te focussen op een mooi eindproduct.

Met de komende opdrachten wil het aanstormende model zijn portfolio nog completer te maken, ook loopt hij zo veel mogelijk castings af, met als doel om geboekt te worden. Hij hoopt binnenkort een show in het buitenland te lopen, bijvoorbeeld in Italië voor Dolce & Gabbana, Vercace, Armani of naar New York voor Calvin Klein, maar eigenlijk lijken alle grote namen hem super. En dan het reizen: geweldig.

Mouwloos gaas gilet met asymmetrische rits: Jan Boelo.www.janboelo.nl. Denim: onesie Prairie for Weekday by Matthew Ames.www.weekday.com.

Productie en  styling: Im Fong Liu www.imfongliu.com

Fotografie: Peter van Alphen www.petervanalphen.com

Haar en make-up: Monique Brinkhorst www.moniquebrinkhorst.com

Model: Stijn via De Boekers www.deboekers.nl

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.