Top menu

Lanvin meets Lancôme: filmpje!

Albert Elbaz klust lekker bij. Hij maakt geweldige collecties, dus zijn werk lijdt er niet onder. Soms is het niveau van die projectjes een tikkeltje dubieus, zoals het ontwerpen van een jurk voor Minnie Mouse, Elbaz zal wel verliefd zijn op de gezellige muis. Waarom hij een poosje geleden voor het Parijse Ladurée macarons (in bubblegumsmaak) inclusief doosjes  bedacht is duidelijk.

De samenwerking van Lanvin met Lâncome werd in januari al aangekondigd. Volgens Lancome is het de eerste keer dat Elbaz zich uitleeft op make-up verpakkingen, die ene Lanvin loves H&M lipstick tellen ze dus niet mee. Het uitgangspunt van het illustratie-concept is Show, allerlei ogen – van wijd opengesperde tot snaakse knipogen – staan centraal. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de teaserfilmpjes, de definitieve film gaat 3 juni online.

Vanaf 15 juni hollen we allemaal naar de winkel voor prachtige oogschaduwdoosjes met daarin nieuwe gelimiteerde kleuren, en vier verschillende Hypnôse-mascara’s. Het meest cute is het False Lashes doosjes, een waar kunstwerkje.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.