Top menu

Vlinder de zomer door met L’Été Papillon de Chanel

 

Chanel pakt deze zomer vrolijk uit met L’Été Papillon de Chanel. De kleurrijke make-up is geïnspireerd op felgekleurde vlindervleugels, een mooi vertrekpunt met als resultaat een barokke collectie met een wow-factor.

Het zal me niet verbazen als er een run ontstaat op de mascara’s in vijf tinten. Het opzienbarendst zijn de felgele Zest 27, de groene Lime Light 37 en het frisse Aqua Blue 47. De bedoeling is meerdere kleuren op de wimpers aan te brengen. Bijvoorbeeld blauw, met tipjes geel aan de wimperuiteinden. Je wimpers lijken dan net insectenpootjes waar geel stuifmeel aan kleeft. Het felblauw waterproof oogpotlood True Blue 57 kan rond het oog worden aangebracht.

Overigens worden alle mascara’s, lipsticks, gloss en lak, uitgebracht in gelimiteerde oplage, dus wees er dus snel bij.

Van de drie nagellakken zijn er twee iriserend en flitsend als metallic autolak. Het is wel soort lak met gebruiksaanwijzing. Wees er niet te kwistig mee, breng het gedoseerd aan, anders ontstaan er lelijke nageldruipers. Het best is vingers vlak te houden tijdens het lakken. De lak dekt al na een laag, maar intenser is een tweede laag. Deze lak chipt niet, en blijft rustig een paar dagen mooi zitten. De kleuren zijn donkerblauw Bel Argus, zeegroen Azuré en koraalrode Lilis.

De glossjes – lèvre scintillantes – zijn er in framboos (Eden), parelmoer (Zéphyr) en een oranje sappige mandarijntjestint (Envolée). Door de transparante verpakking heen zien ze er nogal kitscherig uit, maar breng je het aan dan overheerst de glans.

Exclusief is de oogschaduw in handige stylo verpakking. In een streek breng je al een dekkend laagje op. Het vochtige, glanzende effect doet denken aan de seventies, ook vanwege de vrolijke kleuren waaronder helder stralend Cool Gold, koraalroze Pink Lagoon en Blue Bay een blauw met zilver. In totaal zijn er zes kleuren, je kunt ze zowel gebruiken al eyeliner en als oogschaduw. Spelen maar!

 

Mascara Inimiatable Waterproof € 30,50, Nagellak € 23, Gloss € 26,50, Stylo Eyeshadow € 28,00. Rouge Coco Shine Lipstick € 31.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.